Eigenschappen
- Capaciteit– tot 3x16kg (oversize pan 3x19kg))
- Halo Heat Techniek – warmhouden met precisie. Gelijkmatige constante warmte zonder uitdogen, garen of verkleuren, zonder gebruik te maken van een fan of water toevoeging.
- Temperatuurbereik – 16ᵒC tot 93ᵒC.
- Perfecte Kwaliteit – minder vochtverlies, met behoud van kleur en smaak, met als resultaat dat, door de enzymwerking, vleesgerechten malser worden.
- Schuiven & roosters – de schuiven aan de onder- en bovenzijde zorgen voorEen natuurlijke luchtstroom waarmee de luchtvochtigheid in de kast of lade wordt geregeld.
- Precision Control – digitaal control board voor nauwkeurige temperatuurinstelling.
- Kerntemperatuurvoeler-is optioneel leverbaar in holding cabinet kasten*
- Eenvoudig te plaatsen – stekkerklaar, 230V 0,59 KW-aansluiting eenvoudig overal toepasbaar.
- Koken op locatie – warmhoudladen en kasten zijn gemakkelijk overal te verplaatsen.
- Geen water – er is geen luchtverplaatsing wat toevoeging van extra vocht overbodig maakt.
- Rechthoekige vormen – het design maakt het mogelijk de laden en kasten eenvoudig in op of onder te bouwen voor een efficiënte keukenindeling.
- Onderstellen – er zijn diverse mogelijkheden om een laden of cabinnetkasten in een rvs-frame te plaatsen. Op wielen of poten of direct in het onderstel van uw Combi-steamer.
- Speciaal design geleiders – door speciale vormgeving van de geleiders worden de laden, zonder hulp van een magneet, automatisch aangetrokken.
- Geen afsluitrubber – het specifieke design van de lade zorgt voor een nauwkeurige aansluiting, waardoor een rubberen afdichting niet nodig is. Dit komt ten goede van de hygiëne en de kosten.
- Instelbare display – mogelijkheid te kiezen vooringesteld of de actuele temperatuur.
- Meer rendement – minder gewichtsverlies, eenvoudige bediening. Geen toezicht noodzakelijk, besparing op energiekosten en eenvoudig te reinigen.
- Geen stress tijdens piekuren– voor de drukte produceren met behoud van kwaliteit, kleur en smaak.
- Tevreden gasten – holding systemen, op juiste wijze toegepast, zullen bijdragen tot een snellere uitgifte van de gerechten. Gerechten worden geserveerd op de juiste temperatuur. De gast tevredenheid zal aanzienlijk toenemen.
- Arbeidsuren reductie – holding systemen, op juiste wijze toegepast. Zullen bijdragen tot een aanzienlijke arbeidsuren besparing tijdens de uitgifte van (ontbijt, lunch en diner en Banqueting).
- Opties – veel modellen zijn leverbaar met wielen of poten, glazen ruit, doorgeef model, bumper- en handvatten set, stapelbaar, deurslot met sleutel, kerntemperatuurvoeler, links of rechts draaiende deur*
- Accessoires – bakken, (lek,) roosters en snijplateaus.
* Let op! Niet op alle modellen leverbaar. Technische Specificaties
- Energie: 230 V; 1 PH, 50/60 Hz; 0,59 kw
- Capaciteit: tot 3x16kg 1/1 GN (oversize pan 3x19kg 381x508x127mm)
- Gewicht: 68kg netto. (75kg)
- Ext. Afmetingen (H x Br x D) 664mm x 624mm x 657mm
Opties
- Onderstel met poten (hoogte – 171mm)
- Onderstel met wielen (hoogte – 171mm)
- RVS rooster 1/1 GN of ½ GN
- Kunststof rooster 1/1 GN of ½ GN
- Stapelkit
- Oven onderstel CTX 4.10/ CTP / CTC 6.10
- Universeel Oven onderstel