U bent niet ingelogd. Log in om gegevens aan te passen of bestellingen te bekijken óf maak een account aan.
Winkelwagen
Winkelwagen is leeg
- Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:15 / 17:00 uur. ma t/m vr van 9:15 - 17:00 uur
n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
n°28 (6 mm) voor tagliatelle
n°89 (10 mm) voor macaroni
sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.
* Bereiding van ravioli deeg:
70% type 00 bloem,
30% griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
* Bereiding van tagliatelle:
70 % type 00 bloem,
30% griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
of
100 % griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.
* Bereiding van griesmeelpasta:
Type: rigatoni, fusilli, conchiglie, spaghetti, enz.
Voor dit type pasta wordt alleen griesmeel van harde tarwe en water gebruikt (griesmeel van harde tarwe 30% - 33% water). Als er verschillende soorten bloemen gebruikt worden, moet u goed mengen voordat u de vloeistof toevoegt.
Naargelang de smaak van de gebruiker is het mogelijk om zout bij te voegen (+/- 2 gr per kg meel), opgelost in water om klonters te vermijden.
N.B.
Andere matrijzen in als optie verkrijgbaar.
mm (B x D x H) : 550 x 580 x 1550 - kW (elec) : 2.1