U bent niet ingelogd. Log in om gegevens aan te passen of bestellingen te bekijken óf maak een account aan.
Winkelwagen
Winkelwagen is leeg
- Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:15 / 17:00 uur. ma t/m vr van 9:15 - 17:00 uur
Eenvoudig, sterk en krasbestendig - deze borden zijn speciaal gemaakt voor de drukke catering en horeca. De volledig verglaasde afwerking beschermt tegen de krassen en beschadigingen die bestek kan veroorzaken, terwijl de gerolde rand de kans op chippen drastisch verkleint en uw servies er langer als nieuw uit blijft zien.
De strakke witte kleurstelling maakt het geheel af en zorgt dat uw gerecht een energieke uitstraling heeft, met kleuren die van het bord spatten. Strak, eenvoudig en sterk - dit is servies waar u dag in, dag uit op kunt rekenen.
Waarom een bord met brede randen?
Het nut van de brede rand is tweeledig: esthetisch en praktisch. Allerereerst omkadert het uw gerechten; de witte rand 'verbindt' het bord met het gerecht en geeft een meer symmetrische uitstraling. Dit is vooral nuttig voor gerechten met een lossere structuur, zoals pasta's, die er wat chaotisch uit kunnen zien op een bord met een smalle rand of zonder rand. Daarnaast voorkomt de brede rand dat eten van het bord valt, waardoor het een goede keus is als u kwetsbaar tafellinnen gebruikt of voor morsgevoelige gerechten als curry's.
Zijn deze borden groot genoeg voor hoofdgerechten?
Met een doorsnee van 250mm (rand tot rand) zijn deze borden perfect voor uw hoofdgerechten. Ze zijn echter net zo geschikt voor uw voorgerechten, desserts en alles daar tussenin. Bij brood en tapasgerechten past een klein formaat echter beter.
Wat betekent 'volledig verglaasd'?
Verglazing is een verhitingsproces dat een extra hard en sterk glazuur oplevert. Dit maakt verglaasd servies krasbestendig, bijzonder sterk en niet waterdoorlatend, wat de kans op vlekken en verkleuringen door zware sauzen en dressings verkleint. Het is daarom een populaire keus bij professionele cateraars.