Elektrische rookkamer voor voeding, 1 verdieping (400x600 mm) | Diamond | FAS-164

Van 811,00 Voor 608,25 excl. BTW 735,98 incl. BTW
Op voorraad Garantie: 1 jaar Artikelnummer: FAS-164 Catalogus: 331-Ed8
  • Snelle levering
  • Deskundige klantenservice
  • Uitstekende garantieafhandeling

Omschrijving

  • Verwarmde pin met timer voor automatische ontsteking en zaagselverbranding.
  • Geleverd met 50 g eiken zaagsel (topkwaliteit).
  • Model uitgerust met een bakrooster : 400x600 mm.
  • Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.

ADVANTAGE:

  • Waarom koud roken? Op een correcte manier roken zoals de professionelen het doen, bestaat uit 3 stappen: zouten, drogen en roken. Deze laatste stap wordt koud uitgevoerd om vrij water te verwijderen, zonder het product uit te drogen of te korsten. De rook wordt geproduceerd door een langzame verbranding van het eiken zaagsel (essentieel voor het verkrijgen van die unieke smaak en aroma) en gekoeld in het apparaat voor gelijkmatig roken.
  • Rook uw vis (zalm, forel, paling, haring,...), zeevruchten (kreeft, langoustine, Sint-Jacobsschelpen,...), vlees (eend, filet mignon,...), charcuterie (worst, spek, hesp,...) aan een heel economische prijs! Voor zalm bijvoorbeeld, komt het 3 maal goedkoper uit om zelf zalm te roken in plaats van gerookte zalm te kopen. Bovendien de extra "huisgemaakt" toets maakt het verschil. Een volledige traceerbaarheid van de producten kan eveneens gegarandeerd worden.

mm (B x D x H) : 715 x 415 x 230 - kW (elec) : 0.25

Specificaties

  • Productlijn: SMOKER PLUS
  • Categorie: Cooking
  • Subcategorie: Smokers
  • Subfamilienaam: ELECTRIC
  • Volume: 0.8 m³
  • Brutogewicht: 12 kg
  • Lengte: 715 mm
  • Breedte: 415 mm
  • Hoogte: 230 mm
  • kW: 0.25
  • Aansluiting: 230/1N 50-60Hz

Deel dit product