Omschrijving
- Interne afmetingen 1000x1300xh100
- Pizzaproductie / uur: van Ø 250 mm "230 gr." = 330 pizza's, tot Ø 500 mm "915 gr." = 60 pizza's (kooktijd 3,5 tot 5 minuten)
- Standaard geleverd met roestvrijstalen onderstel op zwenkwielen (met remmen).
- Uitvoering in- en uitwendig in RVS AISI 304, thermische isolatie d.m.v. ceramische glasvezels.
- Kooktunnel: elektronische regeling van de temperatuur en van de tunnelsnelheid. Snel temperatuurbereik, gemakkelijk toegang van het onderhoud.
- Maximum temperatuur 320°C.
- Elektrische verwarming: onafhankelijke regeling van het vermogen (boven en onder).
- Elektronisch "digitaal" bedieningspaneel, toegankelijk vanaf de voorzijde, met beheer van 6 bakprogramma's, eenvoudig en snel voor de after-sales service.
ADVANTAGE:
Ideaal ontworpen voor het continu bereiden van pizzas, geroosterd brood, taarten, croissants, lasagne enz....
Warme luchtstroom , hetgeen een bereiding toelaat op een lagere temperatuur dan de traditionele ovens, wat een beter kookresultaat met zich meebrengt evenals een besparing van energie.
mm (B x D x H) : 1820 x 2450 x 720/1190 - kW (elec) : 44.9 - Voltage : 400-230/3N 50Hz