Omschrijving
- Kookoppervlakte: 400x400 mm.
- Plaat (dikte 10mm), in email voor voeding (NF 12983-1), met een hoge warmtegeleiding, perfect homogeen bakken zonder warmteverlies aan de zijkanten dankzij de "incoloy" weerstanden in de elektrische versies en de sterbranders in de gasversies, met een snel temperatuurbereik, tot 300°C.
- Zeer onderhoudsvriendelijk, dankzij de vetopvanglade en de 100% effen oppervlakte.
- Vervaardigt in R.V.S. met een versterkte isolatie.
- Gasversie: branders 6 à 8 buizen in ster, regelingsventiel met lage stand, uitgerust met veiligheidsthermokoppel en aansteking met elektrische piezzo.
- In de hoogte regelbare vijzels.
- Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.
INFO:
Geëmailleerde bakplaat (EASY COOKING coated: exclusief brevet), zeer krachtig voor het snel bereiden van alles soorten vlees, vis, hamburgers, worsten, ajuin, maar ook spiegeleieren, omeletten, enz. Deze oppervlaktebehandeling maakt het ook mogelijk om zonder gevaar te snijden op de bakplaat zelf, ideaal voor gyros, kebab, shoarma. Een gezond kookproces, 100% hygiënisch dankzij de perfect effen plaat (niet-poreus oppervlak), directe warmte-overdracht naar de voeding, zonder gewichtsverlies en met behoud van alle organoleptische eigenschappen.
mm (B x D x H) : 400 x 450 x 190 - kcal/h (gas) : 2750