U bent niet ingelogd. Log in om gegevens aan te passen of bestellingen te bekijken óf maak een account aan.
Winkelwagen
Winkelwagen is leeg
- Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:15 / 17:00 uur. ma t/m vr van 9:15 - 17:00 uur
Geproduceerd in Japan – traditioneel Japans design. Alle messen uit deze lijn vormen een complete set voor traditionele sushibereiding.
Lemmet gemaakt van Japans roestvast staal SUS 420J2.
Handgreep gemaakt van populier hout.
Hardheid blad: ca. 53 HRC.
Niet vaatwasmachinebestendig.Snede aan één kant geslepen.
Lemmet loopt taps toe naar de onderkant.
Perfect voor het fileren en snijden van gevogelte, vis, zeevruchten en het ontbenen van delicaat vlees.Het HENDI Japanse Deba mes is een traditioneel mes dat door een chef-kok wordt gebruikt om een hele vis te bereiden, van schoonmaken tot portioneren. De dikte maakt het ideaal voor het fileren van vis, het snijden door wervels, het verwijderen van vinkraakbeen of het snijden van delicate zeevruchten. Het Deba mes kan ook worden gebruikt voor het bereiden van gevogelte of ander vlees met kleine botten of pezen.
Voordelen