U bent niet ingelogd. Log in om gegevens aan te passen of bestellingen te bekijken óf maak een account aan.
Winkelwagen
Winkelwagen is leeg
- Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:15 / 17:00 uur. ma t/m vr van 9:15 - 17:00 uur
Geproduceerd in Japan – traditioneel Japans design. Alle messen uit deze lijn vormen een complete set voor traditionele sushibereiding.
Lemmet gemaakt van Japans roestvast staal SUS 420J2.
Handgreep gemaakt van populier hout.
Hardheid blad: ca. 53 HRC.
Niet vaatwasmachinebestendig.Snede aan één kant geslepen.
Lang, dun lemmet, perfect voor het in één beweging fileren van kleine tot middelgrote vis en het snijden van visfilets voor sashimi en sushi.Het HENDI Japanse Sashimi is de ideale keuze voor het snijden van visfilets voor sashimi en sushi. Het smalle mesje is ook geschikt voor het ontvellen en fileren van kleine tot middelgrote vissen. Met dit mes is het mogelijk om zeer dunne, bijna transparante plakjes te snijden met zeer weinig celschade aan het gesneden product.
Voordelen