U bent niet ingelogd. Log in om gegevens aan te passen of bestellingen te bekijken óf maak een account aan.
Winkelwagen
Winkelwagen is leeg
- Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:15 / 17:00 uur. ma t/m vr van 9:15 - 17:00 uur
Accepteer cookies om deze video te bekijken
De Polar C-serie staande vriezer is de ideale praktische vriesoplossing voor de professionele horeca.
Ideaal als hoofdkoeling in minder drukke keukens of als reservekoeling in drukkere omgevingen; met de Polar C-serie koeling met enkele deur haalt u een een ruime koelinhoud en GN 1/2 compatibiliteit in huis. Standaard geleverd met 4 stevige schappen, die u naar wens in kunt delen. Zo hebt u de mogelijkheid om snel en flexibel de inhoud van uw koeling in te delen.
De digitale temperatuurregeling zorgt dat de koeling perfect op temperatuur blijft (tussen 2°C-5°C). Onderhoud en veiligheid zijn ook eenvoudig, dankzij de eenvoudig schoon te maken uitneembare deurrubbers en stevige deur met slot.
Polar C-serie keukenkoelingen zijn ontworpen voor dagelijks, minder intensief gebruik in de horeca. De C-serie is ideaal als algemene opslag die u niet vaak hoeft te openen en sluiten. Apparatuur uit de C-serie is geschikt voor een omgevingstemperatuur tot 32°C.
Hoe koel houdt deze koeling de inhoud?
Het temperatuurbereik van de Polar C-serie staande koeling is 2-5°C, wat hij bereikt door een isolatielaag van 60mm. Deze temperatuur kan worden bereikt in een omgevingstemperatuur tot 32°C, essentieel in de professionele keuken, waar de temperatuur flink op kan lopen.
Is deze koeling energiezuinig?
Dankzij onder andere de 60mm isolatie heeft deze koeling het relatief zuinige energielabel C, waardoor hij professionele keukens een besparing op de energierekening oplevert.
Is de Polar C-serie koeling handig in de professionele keuken?
De koeling is eenvoudig schoon te maken dankzij de RVS constructie en uitneembaar deurrubber, wat eent tijdbesparing oplevert in professionele keukens. De afmetingen en wieltjes aan de achterzijde van de koeling maken hem daarnaast eenvoudig te positioneren en te verplaatsen in de professionele horeca.