Omschrijving
Bedoeld voor het vastbinden en ophangen van vlees en andere producten om ze een uniforme vorm te geven voordat ze worden gerookt, gestoomd of gebakken.
De string is gemaakt van wit katoengaren versterkt met polyestergaren.
Draad dikte: tex 1480.
Grijssterkte: 19 (+/-5%) [DAN].
Doel:– koken 2,5 uur – 90°C.– roken: 3 uur – 150°C.Vrij van zware metalen.
Het heeft een PZH-certificaat (National Institute of Hygiene) en een verklaring van overeenstemming.HENDI Kitchen twine is perfect om vlees en andere producten aan te knopen voordat ze verder worden bereid. Maak bijvoorbeeld met gemak van een mooi stuk vlees een perfecte rollade.
Voordelen
- Voor gebruik in de voedselverwerkings- en cateringsector.
- Extreem sterk en bestand tegen hoge temperaturen.
- Vrij van zware metalen, gemaakt van voedselveilig materiaal
- Het heeft een PZH-certificaat (National Institute of Hygiene) en een verklaring van overeenstemming.