Omschrijving
- Helemaal gerealiseerd in roestvrij staal.
- Dit apparaat is bestemd voor het bereiden van pasta vanaf
grondstoffen zoals harde of zachte tarwe met het toevoegen van
water en/of eieren, of spinazie voor groene pasta of tomaten puree
voor rode pasta.
- Aan de basis is dit apparaat gemaakt voor het pletten van pasta
bladeren, breedte 170 mm (regelbare breedte) en het snijden van
lange pasta van 2 mm en 6 mm.
- Andere breedtes zijn verkrijgbaar in optie.
- Het apparaat is overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en
veiligheid.
- Enkele praktische raadgevingen:
* bereiding van blader deeg voor ravioli:
70% meel type 00,
30% harde griesmeel tarwe,
5 eieren per kg + water
kneden tijdens +/- 10 minuten.
Het deeg moet 32% vochtigheid hebben tussen water en eieren.
* bereiding van deeg voor tagliatelle:
50% meel type 00,
50% harde griesmeel tarwe,
7/10 eieren per kg.
of
100% harde griesmeel tarwe,
5 eiren per kg griesmeel + water,
omgeveer 15 min kneden met +/- 33% vochtigheid.
- Ook verkijgbaar in optie:
* groep "kneding"(inhoud 3 kg meel)
* groep "ravioli" standaard 34x40 mm.
mm (B x D x H) : 360 x 400 x 320 - kW (elec) : 0.75