Met deze rechthoekige pizzasteen krijgt u professionele bakresultaten, perfect voor restaurants en etentjes. De keramische steen is vochtabsorberend en garandeert een perfect lichte en krokante korst. Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling is de steen niet alleen geschikt voor het bakken van pizza's, maar ook ideaal voor het bakken van brood, stokbrood en koekjes. De steen wordt inclusief houder en recepten voor pizzadeeg en saus geleverd zodat u indruk kunt maken op uw gasten.
Plaats de steen in een koude oven, zet dan de oven aan en geef de oven en de steen 20 tot 40 minuten de tijd om op te warmen. Terwijl de oven opwarmt, kunt u uw pizza gereed maken. Haal de steen uit de oven, bestrooi de steen met griesmeel en spreidt dit uit met een kwast of spatel. Leg uw pizza op de steen en plaats deze terug in de oven totdat de pizza gaar is. Laat de steen na gebruik afkoelen en veeg hem schoon met een schone, vochtige borstel zonder reinigingsmiddel.
Productkenmerken
- Dimensions 38(b) x 30,5(d)cm
- Materiaal Steen
- Inclusief recepten voor pizzadeeg en saus
- Met handige houder om de steen eenvoudig uit de oven te pakken
- Eenvoudig schoon te vegen oppervlak
- Gelijkmatige warmteverdeling
- Absorbeert overtollig vocht uit de pizzabodem
- Gebruik geen zeep of afwasmiddel om de steen te reinigen