U bent niet ingelogd. Log in om gegevens aan te passen of bestellingen te bekijken óf maak een account aan.
Winkelwagen
Winkelwagen is leeg
- Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:15 / 17:00 uur. ma t/m vr van 9:15 - 17:00 uur
Met de geregelde fermentatie kasten van de “Pastry Line PLUS” kunt u nu het fermentatie proces controleren en perfect aanpassen aan uw werkvereisten. Het verloop van de fermentatie cyclus wordt beïnvloed door temperatuur en vochtigheid. Dankzij een wisselfase, waarbij een koude fase wordt gevolgd door een warme fase, en dus een ontwaakfase voor het proces, is het mogelijk om de fermentatie te controleren en te programmeren om zo de dagelijkse productie te rationaliseren, te anticiperen op de voorbereiding van de deegmixen voor de volgende dag en zelfs kostbare rusturen te winnen. s Ochtends kan er dus gebakken worden op basis van de werkelijke vraag gedurende de dag. Al deze voordelen betekenen een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing voor u.
2 gebruiksstanden:
1) AUTOMATISCHE cyclus, waarbij de drie fasen van koelen (om de fermentatie te stoppen), opnieuw opwarmen (om de fermentatie te starten) en koelen (om te conserveren) elkaar automatisch opvolgen nadat de machine is opgestart, met de mogelijkheid om de duur en de parameters van de programma's aan te passen en te plannen gedurende de week.
2) HANDMATIGE cyclus: hiermee kun je autonoom ingrijpen in de werking door elke fase handmatig te programmeren. Je bepaalt zelf wanneer en hoe lang je de koel- of conserveringsfase wilt laten duren.
mm (B x D x H) : 790 x 1000 x 2025 - T° : -20°+35° - kW (elec) : 0.85