Omschrijving
- Kleine omvang (kan op de onderste plank van een werktafel worden geplaatst).
- Capaciteit: 3 GN 1/1
- Productie per cyclus: 8 kg (+70°C tot +3°C) en 5 kg (+70°C-18°C).
- Kernsonde als standaard.
- Deur (niet omkeerbaar) met roestvrijstalen handgreep.
- Geleiders voor roestvrijstalen platen, tussenruimte 80mm.
- 4 verstelbare cilinders.
- Programmeerbare elektronische regelaar (onder gesloten doos, waterdicht), met behoudfunctie op het einde van de cyclus en alarm ("HACCP-normen").
- Monoblockstructuur, binnen- en buitenkant in austenitisch R.V.S. (voeding), inclusief de achterkant.
- Diepgetrokken binnenbodem, met aftapplug (groot onderhoud), afgeronde hoeken (zonder oneffenheden).
- Deur, magnetische dichting (eenvoudige vervanging, zonder gereedschap).
- Microschakelaar die de ventilator van de verdamper stopt bij het openen van de deur.
- Compressor klimaatklasse 4, geventileerde condensor, toegankelijk langs de voorkant.
- Koelmiddel R290.
- Geventileerde verdamper behandeld tegen zouten en voedingszuren, volledig verborgen (niet zichtbaar).
- Manuele ontdooiing, automatische verdamping van de condensatie.
- Isolatie in polyurethaan zonder CFK.
- Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.
ADVANTAGE : Controller met groot, verlicht display en aanraakgevoelige toetsen (IP65). Regeling van koel- of vriescycli (met "Hard/Soft"-functie), op tijd of op temperatuur (kernsonde). Geheugen voor HACCP-alarmen en diverse programma's...... Voedselveiligheid in de koudeketen is gebaseerd op een basisprincipe: d.w.z. de kerntemperatuur gaat van +70°C naar +3°C in 90 minuten (UK-normen) of +65°C naar +10°C in 110 minuten (NF-normen) en van +70°C naar -18°C in 240 minuten (UK-normen) of van +65°C naar -18°C in 270 minuten (NF-normen), de Diamond cellen garanderen naleving van al deze verplichtingen.
mm (B x D x H) : 590 x 700 x 520 - T° : +70°-18° +70°+3° - kW (elec) : 0.56